torstai 14. heinäkuuta 2011

te kysyitte, mä vastaan.

Minkä ikäsen ooot saanu silmälasit ? Muistaakseni 9-vuotiaana?
Mikä kamera sul o ? Samsungin digikamera, 12,1 megapixeliä (:
Onks sul vaa yks sisko ? Joo on, mutta sen lisäksi velipuoli, joka on mua kepeet 10 vuotta vanhempi !
Millo Oot saanu robinin? Vuonna 2005 kesällä Robin tuli perheeseemme (:
Onks robin ollu näyttelyissä? jos, mitkä saavutukset sil ollu? Ropsua ei ole rekisteröity, joten näyttelyihin osallistuminen on ollut mahdotonta. Match Show;t olisi mahdollisia, mutta taidetaan suosiolla jättää väliin!
Mis asut nykyää ? Haluan pitää blogin kummiskin yksityisenä, en siis kerro asuinpaikkaani. Pääkaupunkiseudulla asustellaan !
tykkääks muist laulajist ku anna puust ja abreust? musiikkia kuuntelen, fanita en (: esim. happoradiolla, haloo helsinkillä, rihannalla jaja vaikka kellä muulla on hyviä biisejä !
mikä on sun lempivaate? Mökillä ollessani ostin ihanan mekon 3e;llä, väri on haalea vaaleen punainen. Polvien alle ei ihan mene. Niskan  takaa menee hihna, jotta se pysyy illalla. Voin joskus pistää top 5 lempivaatteet niin näette sitten!
entä lempiruoka? Mikään ei mene spagetin ja tonnikalakastikkeen yli ! Siitä tulikin  mieleen, että voisi taas syödä sitä pitkästä aikaa!

mikä oli sun paras numero todistuksessa ? 10, niitä oli 3 (:
keit kaikkii sun perheesee kuuluu ? Mulla on äiti, isä, sisko, velipuoli ja 2 koiraa (: Sisko muutti omilleen syksyllä toisen koiramme kanssa ja velipuoli Jussi ei ole asunut meillä virallisesti koskaan.

minkälainen on sun unelmien poika?:) Hahaa, arvasin että kysyt jotain tällaista.. (; no, sellainen, joka kuuntelee, välittää, osaa antaa anteeksi, huumorintajuinen, sydämellinen, lojaali, aito. Ulkonäkö plussaa (; hyshys!

xoxoPatricia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti